Vakantieparticipatie

Sociaal Huis De Haan is al geruime tijd een partnerorganisatie van 'Iedereen verdient vakantie' van Toerisme Vlaanderen. Dit initiatief zorgt ervoor dat het bestaande toeristisch aanbod toegankelijker gemaakt wordt voor personen en gezinnen met een klein inkomen.

In het aanbod zitten de meeste Vlaamse toeristische attracties (zoals pretparken, musea en bezienswaardigheden), talrijke campings en vakantiecentra, buitenlandse groepsreizen en verschillende gekende vakantiekampen voor kinderen en jongeren. Via 'Iedereen verdient vakantie' kan je boeken met een fikse korting.

Heb je een klein inkomen, zit je in schuldbemiddeling of heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je automatisch in aanmerking. Er moet geen verder onderzoek gebeuren en de uitstap kan onmiddellijk geboekt worden. Je geeft jouw reservatiebewijs af aan de kassa en betaald het verminderde tarief.

Bekijk het aanbod op:

www.iedereenverdientvakantie.be en neem contact met ons op via 050/ 43 51 40 voor de boeking van jouw vakantiekamp, daguitstap of georganiseerde vakantie.