Ontmoetingsruimte De Kelle

Het West-Vlaamse woord “Kelle” is een achtergebleven meertje op het strand bij laag water. Omdat een “Kelle” warm en veilig is, is het een fijne plek om samen met je kind te spelen. De Kelle is de ontmoetingsruimte van Huis van het Kind De Haan.

Ontmoetingsruimte

In de “Kelle” kan je samen met je (klein)kind van 0 tot 6 jaar gezellig komen spelen op woensdagnamiddag terwijl je andere mama's, papa's of grootouders kan leren kennen. We organiseren doordeweeks ook regelmatig groepsactiviteiten voor baby's of jonge peuters waaraan je samen met je kindje en met andere ouders kan deelnemen.

Spelotheek

Is spelen de favoriete bezigheid van jouw kinderen? Bezoek dan zeker ook onze spelotheek Speelduyne (bibliotheek—uitleenleenpost Poseidon) en neem een kijkje in ons aanbod. Lidkaarten aan normaal tarief (€8 per jaar) zijn te verkrijgen via de bibliotheek en lidkaarten aan sociaal tarief (€3) via de sociale dienst van het OCMW. 

Activiteiten

Voor ouders van grotere kinderen en jongeren (5 tot 18 jaar) organiseert Huis van het Kind ook een aanbod in samenwerking met verschillende partners. 

Meer info

Informatie

Heb je als (groot)ouder vragen over opvang, onderwijs, vrije tijd, opvoeding of iets helemaal anders? Maak gerust een afspraak, wij zoeken samen met jou naar een antwoord!