Buurthulp

Jouw OCMW werkt elke dag aan een beter De Haan. Behalve de vaste medewerkers doet het daarvoor ook een beroep op vrijwilligers. Die staan niet zo vaak in het voetlicht. Toch betekenen deze geëngageerde mensen dankzij hun belangeloze inzet voor zieke en bejaarde inwoners het verschil.

Onder leiding van maatschappelijk werkster Veerle Pype zorgt deze hechte groep buurthelpers voor werk van onschatbare waarde. Ze brengen mensen die moeilijk te been zijn naar dokter of ziekenhuis. Ze halen boodschappen of medicatie voor mensen die zelf te zwak zijn daarvoor of ze gaan even op bezoek bij een alleenstaande bejaarde voor een gesprek van mens tot mens. Kortom: ze helpen waar het nodig is!

Zin om te helpen?

Ben je sociaal ingesteld en wil je mensen in nood helpen? Noodzakelijke boodschappen doen, medicamenten of maaltijden bezorgen, een opbeurend bezoekje brengen en de eenzaamheid doorbreken?

Meld je hier aan

Of neem rechtstreeks contact op met Veerle Pype: 050 43 51 46.

OCMW De Haan zorgt dat deze vrijwilligers goed juridisch omkaderd en degelijk verzekerd zijn. Gemaakte onkosten worden steeds vergoed.